AMOUSE BUCHE 1ks/os
• Koprový Creme Fraiche s křepelčím vajíčkem a zauzeným lososem na dubové kůře
• Koktail z růžového tuňáka s broskví a meduňkou
• Grissiny Prosciutto di Parma s medovým melounem 1ks á 20g šunky
STUDENÉ VARIACE 180g/os
• Anglický roastbeef marinovaný se zeleným pepřem a worcesterovou omáčkou, obložený sladkokyselými feferonkami
• Vepřové miniřízečky ve vinném těstíčku podávané s papričkami JALAPEŇOZ a šalotkou
• Carpacio z červené řepy s plátkem kozího sýra, medem a piniovými ořechy
• Marinovaný losos v indickém koření „TANDORI MASSALA“
• Skládaná mísa z kvalitních domácich a zahraničných sýru jemných, bylinkových i pikantních chutí s jahodovou marmeládou, medem a plátky čerstvých jahod
• /Breesblue, Plísňový sýr v popelu, Camember, D’or Blu, Mirabo, Kozí sýr Buche Chevre/
• Mozzarella s rajčaty a bazalkou mašlovaná olivovým olejem a balsamicem
• Filírovaná kachní prsa dekorovaná čerstvými fíky a rybízem
• Carpaccio z hovězí svíčkové s drceným pepřem, česnekem a plátky Parmezánu
• Vepřová „Wellington“ pečená s pikantním kořením v listovém v těstě
• Sýrová roláda dekorovaná vlašskými ořechy a křehkým slaným pečivem
• Pečená kuřecí prsa v parmské šunce s dijonskou hořčicí
• Kuřecí galantina plněná smetanovou fáší s brokolicí
• VARIACE grilovaných cuket, lilků a papriky – pikantně ochucené balzamikovým octem a mořskou solí
Japonská kuchyně
• 20x maki sushi, 10x nigiri, sashimi z lososa(200g), modrohlava (200g) a tuňáka (200g) podávaný s žlutou ředkví, zázvorem, křenem, wasabi, omáčkou Kikkoman
APETIZÉRKY 1ks/os
• Řecký salát s kapary, černými olivami, oreganem a sýrem Fetaki
• Salát z řapíkatého celeru s plátky jablek, ředkviček a jemných sýrů
• Tempurované krevetky s thaiskou salsou
TEPLÝ BUFFET 150g/os
Drůběž:
• Krůtí plátek v krémové omáčce s chřestem
Zvěřina:
• Zvěřinové ragů zjemněné redukcí portského vína a brusinkami
Ryby:
• Pošírované nugetky z modrohlava v limetkové omáčce
• Variace pečených mas filírované před hostem, doplněné teplými omáčkami:
Knuckle (hovězí ořech) – JIŽNÍ AMERIKA
Loupaná Hovězí plec – IRSKO
Vepřová panenka – ČR
OMÁČKY:
• Lišková omáčka
• Pepřová omáčka
• „BORDEAUX“ omáčka
PŘÍLOHY 150g/os
• Gratinované brambory prokládané cuketkou a zjemněné smetanou
• Opečené brambory s anglickou slaninou a cibulkou
• Směs divoké rýže
• Špekový knedlíček
• Grilované ratatouille – restovaná zelenina v olivovém oleji
• Fazole „Texas“
PEČIVO 2ks/os
• Banketní pečivo 30g, (mix – kaiserky, banketky, houstičky) světlé a tmavé
• Chlebová bageta – bílé pečivo
• Celozrnný chléb – tmavé pečivo
OVOCE 60g/os
• Variace čerstvého krájeného sezóniho ovoce
• Ananasový špíz s pomerančem a kivi přelitý mléčnou čokoládou
• Hroznové víno -bílé a modré – nastříhané
MOUČNÍKY 2ks/os
• Domácí schokomousse
• Tiramisu zdobené lesními plody
• Čerstvé jahody s řeckém jogurtu s čokoládovou polevou
• Pana Cotta s lesním ovocem
• Variace sladkých minidezertů
• Pyramida z vanilkových profiterolek přelitá čokoládou podávaná s višňovou omáčkou