Ukázky Menu

Coffee break varianta č.1

Slané občerstvení:
Plněná Focaccia s roastbeefem, zdobená červenou řepou
Toastová Kanapka s mozzarellou, rajčetem a parmskou šunkou

Sladké občerstvení:
Vázaný koláč s tvarohem
Croissant plněný nugátem

Pro zpestření:
Mrkvový salát s ananasem


Coffee break varianta č.2

Slané občerstvení:
Mini sendwich se sýrovou pěnou, hermelínem a rajčátkem
Mini sendwich s uzeným lososem, na koprovém žervé a s čerstvou zeleninou

Sladké občerstvení:
Metýnka s ovocem
Mini medovník

Pro zpestření:
Ovocný špíz z jahod, ananasu a physalis, přelitý čokoládovou polevou


Coffee break varianta č.3

Slané občerstvení:
Opečený toastový chléb s krabím koktejlem zdobený krevetkou a plátkem citronu
Opečený toastový chléb s domácím tataráčkem, šalotkou a feferonkou

Sladké občerstvení:
Jablkový závin s vlašskými ořechy
Mini koblížek s makem

Pro zpestření:
Čerstvé kousky ovoce servírované v sektové sklence

APERITIVKY k Welcomu
Sýrové kuličky v čerst. bylinkách
Parmská šunka s mozzarellou a čerstvým baby špenátem
Roastbeef. rolka na chlebě, plněná nivovým žervé, zdobená mandarinkou
Kanapka s krevetkou, citrónem a čerstvým koprem

AMUSEE BOUCHE miniaturky na Rautovou tabuli
Koktail z růžového tuňáka (20g) s broskví a mátou
S uzeným pstruhem na koprové pěně a křepelčím vajíčkem
Tatar z hovězího Flank steaku ovoněný lanýžovým olejem (30g)

STUDENÉ VARIACE:
Anglický roastbeef marinovaný se zeleným pepřem s worcesterovou omáčkou, obložený sladkokyselými feferonkami
Kuřecí miniřízečky smažené ve vinném těstíčku/beraní rohy
Italská variace (parmská šunka 0,5kg; mozzarella 0,5kg; marinovaná rajčata 0,15; grilovaný lilek 0,20; sterilované houbičky, salám Coppa 0,15)
Marinovaný losos v indickém koření TANDORI  MASSALA s lístky ruccoly

Antipasti:
VARIACE grilovaných cuket, lilků a papriky a žampionů v panenském oleji – pikantně ochucené balzamikovým octem a mořskou solí
Pečené kápie plněné fetou

Sýry:
Variace vybraných zahraničních sýrů s meruňkovou marmeládou, medem a plátky čerstvých jahod

MÍCHANÉ OCHUCENÉ  SALÁTY:
Míchaný lehký Rukolový a ledový s cherry rajčátky, kapary a Parmazánem

TEPLÝ BUFFET:

Jehněčí:
Mletý jehněčí šiškebab

Kuřecí:
Kuřecí medailonky s parmskou šunkou v tomatové salse s ratatouilli

Ryby:
Pečené lososové filety s citronovou krustou v hráškovém krému

PŘÍLOHY:
Gratinované brambory“ Dauphiné“  prokládané cuketkou, zjemněné smetanou
Dušená teplá zelenina na másle – brokolice, karotka, kukuřice, hrášek
Zeleninový kuskus

PEČIVO:
Banketní pečivo 30g, (mix – kaiserky, banketky, houstičky) světlé a tmavé

MOUČNÍKY – mini dezerty do 50g:
Mini Tiramisu
Creme Bruleé
Svatební minikoláčky ze Smékalova pekařství (různá náplň)

OVOCE:
Hroznové víno -bílé a modré – nastříhané s bílým melounem

STUDENÉ MASOVÉ VARIACE:
Anglický roastbeef marinovaný se zeleným pepřem s worcesterovou omáčkou, obložený sladkokyselými feferonkami
Vepřová „Wellington“ pečená s pikantním kořením v listovém těstě
Kuřecí mini řízečky v bylinkovém těstíčku, okurka, šalotka
Zvěřinová paštika balená v anglické slanině zdobená třešničkou
Prosciutto di Parma s javorovým sirupem a melounovým ragú

Sýry:
Aranžované sýry české provenience jemných, bylinkových i pikantních chutí zdobené čerstvým ovocem/hroznové víno, čerstvé jahody/ a s křehkým slaným pečivem
Italská mozzarella s rajskými jablky, panenským olivovým olejem a bazalkou

Antipasti:
Pečené kapie plněné fetou
Domácí sýrová roláda

MÍCHANÉ OCHUCENÉ SALÁTY:
Lehký Rukolový s ledovým salátem, Cherry rajčátky, kapary a Parmazánem
Pestrobarevný salát z různých druhů čerstvé zeleniny s restovanými žampiony

DRESINKY A DOPLŇKY:
Jogurtový dresink s koprem
Česnekový dresink
Plnotučná hořčice, Dijonská hořčice, Kečup, Smetanový křen
Nakládaná zelenina – okurky, cibulky, feferonky, beraní rohy

TEPLÝ BUFFET:

Hovězí:
Pikantní hovězí guláš

PŘÍLOHY:
Opečené brambory s anglickou slaninou a cibulkou
Směs divoké rýže

NABÍDKA NA ZAHRADNÍ GRILOVÁNÍ (200g/os.):
Kuřecí stehenní steaky marinované v mexickém koření
Grilovaný lososový filet
Norimberská klobáska
Uzená grilovaná vepřová kýta (cca 10kg)
Grilovaná zelenina – rajské jablko, paprika, lilek, cuketa, žampiony

PEČIVO (2ks/os):
Banketní pečivo 30g, (mix – kaiserky, banketky, houstičky) světlé a tmavé
Chléb – kulatý žitný – světlé pečivo

MOUČNÍKY:

Mini dezerty:
Mini Tiramisu
Pyramida z vanilkových profiterolek přelitá čokoládou
Panna cota s lesními plody zdobená lístkem máty a strouhanou čokoládou

OVOCE:
Variace čerstvého krájeného ovoce (hrozno, jablka, kiwi, citrusové plody, meloun, aj.)
Hroznové víno -bílé a modré – nastříhané
Čerstvé jahody ve skleněné míse

AMOUSE BUCHE 1ks/os
• Koprový Creme Fraiche s křepelčím vajíčkem a zauzeným lososem na dubové kůře
• Koktail z růžového tuňáka s broskví a meduňkou
• Grissiny Prosciutto di Parma s medovým melounem 1ks á 20g šunky

STUDENÉ VARIACE 180g/os
• 
Anglický roastbeef marinovaný se zeleným pepřem a worcesterovou omáčkou, obložený sladkokyselými feferonkami
• Vepřové miniřízečky ve vinném těstíčku podávané s papričkami JALAPEŇOZ a šalotkou
• Carpacio z červené řepy s plátkem kozího sýra, medem a piniovými ořechy
• Marinovaný losos v indickém koření  „TANDORI  MASSALA“
• Skládaná mísa z kvalitních domácich a zahraničných sýru jemných, bylinkových i pikantních chutí s jahodovou marmeládou, medem a plátky čerstvých jahod
• /Breesblue, Plísňový sýr v popelu, Camember, D’or Blu, Mirabo, Kozí sýr Buche Chevre/
• Mozzarella s rajčaty a bazalkou mašlovaná olivovým olejem a balsamicem
• Filírovaná kachní prsa dekorovaná čerstvými fíky a rybízem
• Carpaccio z hovězí svíčkové s drceným pepřem, česnekem a plátky Parmezánu
• Vepřová „Wellington“ pečená s pikantním kořením v listovém v těstě
• Sýrová roláda dekorovaná vlašskými ořechy a křehkým slaným pečivem
• Pečená kuřecí prsa  v parmské šunce s dijonskou hořčicí
• Kuřecí galantina plněná smetanovou fáší s brokolicí
• VARIACE grilovaných cuket, lilků a papriky – pikantně ochucené balzamikovým octem a mořskou solí

Japonská kuchyně
20x maki sushi, 10x nigiri, sashimi z lososa(200g), modrohlava (200g) a tuňáka (200g) podávaný s žlutou ředkví, zázvorem, křenem, wasabi, omáčkou Kikkoman

APETIZÉRKY 1ks/os
Řecký salát s kapary, černými olivami, oreganem a sýrem Fetaki
• Salát z řapíkatého celeru s plátky jablek, ředkviček a jemných sýrů
• Tempurované krevetky s thaiskou salsou

TEPLÝ BUFFET 150g/os

Drůběž:
• Krůtí plátek v krémové omáčce s chřestem

Zvěřina:
Zvěřinové ragů zjemněné redukcí portského vína a brusinkami

Ryby:
Pošírované nugetky z modrohlava v limetkové omáčce
• Variace pečených mas filírované před hostem, doplněné teplými omáčkami:

Knuckle (hovězí ořech) – JIŽNÍ AMERIKA
Loupaná Hovězí plec – IRSKO
Vepřová panenka – ČR

OMÁČKY:
Lišková omáčka
• Pepřová omáčka
• „BORDEAUX“ omáčka

PŘÍLOHY 150g/os
Gratinované brambory prokládané cuketkou a zjemněné smetanou
• Opečené brambory s anglickou slaninou a cibulkou
• Směs divoké rýže
• Špekový knedlíček
• Grilované ratatouille – restovaná zelenina v olivovém oleji
• Fazole „Texas“

PEČIVO 2ks/os
Banketní pečivo 30g, (mix – kaiserky, banketky, houstičky) světlé a tmavé
• Chlebová bageta – bílé pečivo
• Celozrnný chléb – tmavé pečivo

OVOCE 60g/os
Variace čerstvého krájeného sezóniho ovoce
• Ananasový špíz s pomerančem a kivi přelitý mléčnou čokoládou
• Hroznové víno -bílé a modré – nastříhané

MOUČNÍKY 2ks/os
Domácí schokomousse
• Tiramisu zdobené lesními plody
• Čerstvé jahody s řeckém jogurtu s čokoládovou polevou
• Pana Cotta s lesním ovocem
• Variace sladkých minidezertů
• Pyramida z vanilkových profiterolek přelitá čokoládou podávaná s višňovou omáčkou

Svatební hostina – Klasika

PŘÍPITEK
Sekt Bohemia Regia Brut s jahodou (nealkoholický)

STUDENÝ PŘEDKRM:
Kachní paštika s brusinkami

POLÉVKA:
Svatební knedlíčková – hovězí vývar s játrovými knedlíčky

HLAVNÍ CHOD:
Svatební svíčková s houskovým knedlíkem, citrónem, brusinkami a šlehačkou

DEZERT:
Svatební dort

COUVERT:
Banketní pečivo

Svatební hostina – netradiční

PŘÍPITEK:
Sekt Prosecco Frizante

PŘEDKRM:
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a piniovými oříšky

POLÉVKA:
Společná polévka pro novomanžele, Drůbeží vývar s nudlemi

HLAVNÍ CHOD:
Vepřová panenka v parmské šunce, šťouchané brambory, grilovaná cuketa

DEZERT:
Sklenka jahod se šlehačkou

COUVERT:
Banketní pečivo s bylinkovým máslem podávané k předkrmu

AMOUSE BUCHE – FINGER FOOD

Veltlínské zelené
Koprový Creme Fraiche s křepelčím vajíčkem a zauzeným lososem na dubové kůře
Koktail z růžového tuňáka 30g s broskví a meduňkou

Svatovavřinecké
Rostbeef A`la Vitello Tonnato, smažené kapary a bílý toast
Finský chléb s gril. papričkou plněnou řeckým feta sýrem s černou olivou

Hibernal
Marinová tygří kreveta 1ks na rukolovém salátku s růžovým zázvorem
Finský chléb s gril. papričkou plněnou řeckým feta sýrem s černou olivou

Zweigeltrebe
Červená řepa s kozím sýrem, piniovými ořechy
Sýr Brie posazený na medovém másle

Sekt Prestige brut
Smažený chřest, marinovaný losos, pažitkový dip
Mango a citrusy s krabím parfaitem

MINI DEZERT:
Čokoládové brownies ovoněné Cointreau s pařížskou pěnou a višňovým konfitem

STUDENÝ PŘEDKRM:
Králičí paštička se zelenými pistáciemi a brusinkami

POLÉVKA:
Francouzská vinná cibulová se sýrovou ciabatou

HLAVNÍ CHOD:
Hovězí Entercote (150g) s rokforovým máslem na listech salátů, smaženou celerovou slámou a bramborovou rozetkou

DEZERT:
Čokoládové brownies s višňovým konfitem

COUVERT:
Banketní pečivo s bylinkovým máslem podávané k předkrmu